Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
Cirkulációs szivattyú, Teljes motorvédelem, Hőszigetelés

A Wilo TOP-Z sorozatú szivattyúi átkapcsolható fordulatszámú nedvestengelyű használati és fűtési víz keringető szivattyúk. Ezek a típusok tartós, megbízható, használati és fűtési víz keringetésére alkalmas szivattyúk. Használhatóak mindenféle cirkulációs rendszerekbe, lakossági, ipari és épülettechnikai területen. A szállított közeg hőmérséklete, használati melegvíz esetén a maximum +80°C-ot, míg fűtési víz esetén a minimum -10°C-ot és a maximum +110°C-ot érheti el. A szivattyú járókereke műanyag PPE anyagból készül. A szivattyúházat típustól és kiviteltől függően öntöttvas, vörösöntvény esetleg rozsdamentes acél kivitelben készitik csavarmenetes vagy karimás csőcsatlakozással. A szivattyú tömítése csúszógyűrűs tömítés. A tengelye TOP-Z 20/4 és Top-Z 25/6 esetén kerámia, míg a többi típus esetén nemesacél anyagból készül, a csapágyak pedig műszénből készülnek. A motor a cég saját gyártású motorja, melynek tulajdonságai nagyon jók: csendes, halk üzemű, bírja a tartós üzemeltetést a megfelelő mennyiségű folyadék szállításával. Rendelni egy és háromfázisú állítható fokozatú motorral egyaránt lehet.

Kézi funkciók: a fordulatszám-fokozatok beállítása: 3 fordulatszám-fokozat

Automatikus funkciók: teljes motorvédelem beépített kioldó elektronikával (csak P2≥180 W 3~szivattyúk esetében)

Szállítási terjedelem: szivattyú, hőszigeteléssel, menetes csatlakozás esetén tömítésekkel, alátétlemezekkel a karimacsavarokhoz (DN 40 - DN 65 névleges csatlakozóátmérők esetén), beépítési és üzemeltetési utasítással

Termék részletes ismertetése:

Kézi teljesítményillesztés 3 fordulatszám-fokozattal
Sorozatkivitelben hőszigeteléssel
Egyszerű telepítés PN 6/PN 10 kombikarimával (DN 40 - DN 65 esetén)
Védelmi osztály IP X4D
Rp ¾ – DN 80 menetes, ill. karimás csatlakozás (típustól függ)
Max. üzemi nyomás alapkivitelben: 6/10 bar, ill. 6 vagy 10 bar (különleges kivitel: 10 bar vagy 16 bar)
TOP‐Z 20/4 és TOP‐Z 25/6 használati víz 3,21 mmol/l 18 nk°-ig: max. +65 °C, rövid üzemben (2 ó) max. +80 °C
TOP‐Z 25/10-tő használati víz 3,57 mmol/l 20 nk°-ig: max. +80 °C, rövid üzemben (2 ó) max. +110 °C
Egyes/gyűjtő zavarjelzés (feszültségmentes nyitó érintkező) (valamennyi C Wilo-Protect-modullal rendelkező típushoz választható)
Gyűjtő zavarjelzés (potenciálmentes nyitó) (sorozatfelszereltség csak P2≥180 W teljesítményű 3~szivattyúk esetén, valamennyi C Wilo-Protect-modullal rendelkező típushoz választható)
Egyes üzemjelzés (feszültségmentes záró) (valamennyi C Wilo-Protect-modullal rendelkező típushoz választható)
Tekercsvédő érintkező (WSK, feszültségmentes nyitó érintkező) (csak P2 = 180 W teljesítményű 1~szivattyúk esetén)
Zavarjelző lámpa (sorozatfelszereltség csak P2≥180 W teljesítményű 3~ szivattyúk esetén, valamennyi C Wilo-Protect-modullal rendelkező típushoz választható)
Forgásirány-ellenőrző lámpa (csak 3~ szivattyúk esetében)
Fő-/tartalékszivattyús üzem (automatikus zavareseti átkapcsolás/időfüggő szivattyúváltás): valamennyi C Wilo-Protect-modullal rendelkező típushoz választható
Nemesacél/vörösöntvény/szürke Így is ismerheti: TOP Z 40 7 RG DM PN 6 10, TOPZ407RGDMPN610, TOP Z 40/7 RG DM PN6/10, TOP-Z407RGDMPN610, TOP-Z 40/7 RG DM PN6/ 10
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^