Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

Termékleírás
Keringető szivattyú, Menetes csatlakozás, LCD kijelző

Wilo-Star-Z sorozatú szivattyúi, rögzített vagy átkapcsolható fordulatszámú nedvestengelyű keringető szivattyú menetes csatlakozással. Ezek a típusok tartós, megbízható, kis teljesítménnyel rendelkező, használati és fűtési víz keringetésére alkalmas szivattyúk. Használhatóak mindenféle cirkulációs rendszerekbe, lakossági, ipari és épülettechnikai területen. A szállított közeg hőmérséklete, használati melegvíz esetén a maximum +65°C-ot, míg fűtési víz esetén a minimum -10°C-ot és a maximum +110°C-ot érheti el. A szivattyúházat sárgaréz anyagból készítik, csavarmenetes csőcsatlakozással, tömítése EPDM tömítés.

Kézi funkciók: fordulatszám-fokozatok beállítása (1 fordulatszám-fokozat, a Star‐Z 25/6 EM szivattyúk esetén 3 fordulatszám-fokozat így a Star-Z 25/6-3 elnevezés is használatos)

Automatikus funkciók: időkapcsoló funkció 3 be‐, ill. kikapcsolási idő programozásához (csak Z 15 TT), hőmérsékletvezérlés a visszatérő hőmérséklet állandó értéken tartásához a használati víz keringető rendszerben (csak Z 15 TT), termikus fertőtlenítési eljárás (a használati melegvíztároló termikus fertőtlenítésének felismerése és támogatása) (csak Z 15 TT), blokkolás elleni védelem (csak Z 15 TT)

Szállítási terjedelem: szivattyú, menetes csatlakozás esetén tömítésekkel, beépítési és üzemeltetési utasítással, hőszigeteléssel (csak Star-Z 15 TT)

Termék részletes ismertetése:

Elektromos gyorscsatlakozóval ellátott egyfázisú szivattyú
Valamennyi közeggel érintkező műanyag alkatrész megfelel a Német Szövetségi Egészségügyi Hivatalnak a műanyagok ivóvízben történő felhasználására vonatkozó ajánlásainak (KTW)
Hőszigetelés sorozatkivitelben a Star-Z 15 TT szerviz motorhoz
Star-Z 15 TT beépített időzítővel és termosztáttal, szimbólumokat megjelenítő LCD-kijelző, „vörös gomb" technológia és a használati melegvíztároló termikus fertőtlenítésének automatikus felismerése, valamint golyós elzárószelep a szívóoldalon és visszacsapószelep a nyomóoldalon
Állandó fordulatszám, ill. a Star‐Z... -3 esetén három választható fordulatszám-fokozat
Szállított közeg hőmérséklete
Használati víz max. 3,21 mmol/l (18 °dH): max. +65 °C, rövid üzemben (2 h) max. +70 °C
Hálózati csatlakozás 1~230 V, 50 Hz, ill. Star‐Z 25/2 DM esetén 3~400 V, 50 Hz
Védelmi osztály IP 44 (IP 42 Star-Z 15 TT esetén)
Névleges átmérő Rp ½, Rp 1
Max. üzemi nyomás 10 bar
Fordulatszám-fokozatkapcsolás (csak Star‐Z... -3)
Csőtoldat kulcshoz a szivattyútesten (csak Star‐Z 25)
Kábelbevezetés mindkét oldalon lehetséges (csak Star-Z 20, Star-Z 25)
Gyorscsatlakozó rugós kapcsokkalBlokkolási áramot álló motor
Beépített nyomóoldali visszafolyás-gátló (csak Star-Z 15 TT)
Beépített szívóoldali golyós elzárószelep (csak Star-Z 15 TT)
Kapcsoló órával (csak Z 15 TT) Így is ismerheti: Star Z 25 2 EM, StarZ252EM
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^